esti aici: Articole >> Diverse » Orasul viitorului

Orasul viitorului

Robby Bubble va propune sa va imaginati cum vor arata orasele in viitor, mai jos o sa vedeti cum si-a imaginat Robby Bubble ca se va trai in viitor, cred ca si voua o sa va placa... mai ales partea cu scoala :). Daca aveti si alte idei dragute si trasnite sa i le trimiteti lui Robby Bubble prin e-mail.

  • In viitor casele si blocurile vor arata altfel, vor fi suspendate, iar masinile vor zbura si nu vor mai avea roti. Masinile nu vor mai polua aerul.
  • Orasele vor fi mari, dar din ptcate nu prea vor mai exista lacuri si paduri. Orasele vor fi dotate cu aparate care improspateaza aerul. Vor fi orase-statiuni unde vor fi psduri, izvoare si lacuri. Anotimpurile se vor deosebi foarte putin unele de altele.
  • Securitatea oamenilor va reprezenta totul pentru viitor. Casele vor fi prevazute cu un “panou al securitatii”, care verifica: retina, amprenta si timbrul vocii. Daca vine cineva si nu este inregistrat in baza de date, computerul va anunta singur politia.
  • Dupa verificare, casa iti va ura “bun venit”. Casa va fi de fapt un computer gigantic. Va fi deajuns sa spui ce vrei, iar casa iti va oferi totul. Daca ai scapat ceva pe jos, casa va curata singura pentru ca podeaua va fi facuta dintr-un material care absoarbe.
  • Daca ti-e greu sa te trezesti dimineata, programezi casa cum sa te trezeasca si la ce ora. Pentru distractii vor exista robotei simpatici si glumeti.
  • Politistii viitorului nu vor mai fi oameni, ci roboti incoruptibili. De asemenea avocatii si judecatorii vor fi roboti.
  • Medicii vor face operatii cu ajutorul unei manusi virtuale.
  • Cercetatorii vor decoperii planete propice vietii omenesti. Nu va mai fi nimic deosebit sa te intalnesti pe strada cu fiinte mici si verzi sau inalte si albastre. Se vor face concedii interplanetare. Din cauza timpului de zbor foarte lung, oamenii nu vor mai sta pe scaune, ci in asa zise “camere de dormit”.
  • In scoli, profesorii vor fi roboti, iar fiecare copil va avea un computer care va scrie dupa dictare.
  • Vor exista in continuare baruri, restaurante, dar nu se vor consuma bauturi alcoolice si nici nu se va fuma, acestea fiind interzise prin lege, deoarece dsuneaza grav sanatatii. Barmanii, chelnerii si ospatarii vor fi de asemenea roboti.


Robby Bubble

Cele mai recente articole
citeste articol
Cei mai fascinanti fluturi
Unii dintrei cei mai fascinanti fluturi din intreaga lume sunt cei ce fac parte din cele 80 de specii de Mor...

citeste articol
Curiozitati despre Terra si spatiul cosmic
Stiai ca... ...  nu poti vedea curcubeul decat daca esti pozitionat cu spatele la soare?...  luna plina apar...

citeste articol
Capitalele lumii - Zagreb
Zagreb, capitala Croatiei este un vechi oras al Europei Centrale. Secole la rand orasul a fost gazda culturi...