esti aici: Articole >> Diverse » Hollywood Multiplex va recomanda pentru weekend: Madagascar

Hollywood Multiplex va recomanda pentru weekend: Madagascar

Ai vazut Shrek si Shark Tale si ti-au placut? Atunci cu siguranta trebuie sa vii la Hollywood Multiplex sa te distrezi vizionand ultima productie a celor de la Dreamworks Animation: Madagascar.

Si iata povestea pe scurt:

Alex (Ben Stiller) si cei mai buni prietenii ai sai, Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer) si Gloria (Jada Pinkett Smith) au trait toata viata intr-o prea fericita captivitatea oferita de gradina zoologica din Central Park din New York.

Alex(Ben Stiller) este un leu-vedeta si este multumit de viata pe care o are. Nu e ceva neobinuit pentru un leu aflat in libertate, insa cand traiesti in captivitate la gradina zoologica, e mai greu sa iti impresionezi colegii. Marty (Chris Rock) este o zebra aventuriera, desteapta si caraghioasa. Melman (David Schwimmer), girafa, este un tip ipohondru, cu multe temeri si fobii, care nu stie cum sa supravietuiasca fara spray nazal. Gloria, hipopotamul, completeaza grupul de prieteni. Este mare si grasa dar pentru ca asa e la hipopotami, nimeni nu rade pe seama ei. Mai ales ca e singura fata din grup.

Si totusi captivitatea la gradina zoologica din Central Park din New York si mesele regulate il determina pe Marty sa evadeze pentru a explora lumea reala. Alex, Melman si Gloria pleaca in cautarea lui Marty si se reunesc pe un vas care ii poarta catre adevarata libertate, catre insula Madagascar. Pe insula, prietenii crescuti in captivitate afla cum este viata in salbaticie.

Vorbeste cu parintii si rezerva-ti chiar acum bilete la aceasta calatorie fantastica spre Madagascar la telefon 327 70 20, 327 70 21, 327 70 22 sau prin SMS la 1454 sau pe www.hmultiplex.ro

Cele mai recente articole
citeste articol
Cei mai fascinanti fluturi
Unii dintrei cei mai fascinanti fluturi din intreaga lume sunt cei ce fac parte din cele 80 de specii de Mor...

citeste articol
Curiozitati despre Terra si spatiul cosmic
Stiai ca... ...  nu poti vedea curcubeul decat daca esti pozitionat cu spatele la soare?...  luna plina apar...

citeste articol
Capitalele lumii - Zagreb
Zagreb, capitala Croatiei este un vechi oras al Europei Centrale. Secole la rand orasul a fost gazda culturi...