esti aici: Articole >> Diverse » Gradinita Little Friends va asteapta la Baby Expo !

Gradinita Little Friends va asteapta la Baby Expo !

Bucuresti, 14 Aprilie 2005 - Gradinita Little Friends, institutie acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii va fi prezenta la Baby Expo, sarbatoarea copiilor intre 0 si 5 ani cu stand propriu, in Pavilionul 3.

Sambata, 16 aprilie, la ora 13.00, copii celor trei grupe ale gradinitei vor prezenta pentru vizitatorii targului un program artistic, dansand, asa cum sta bine unor prichindei veseli, dar si cantand in limba engleza, programul de studiu al gradinitei desfasurandu-se in aceasta limba de circulatie internationala.

In afara de activitatile uzuale prescolare, la gradinita Little Friends copiii se pot initia in lucrul cu calculatorul, in studiul pianului sau picturii, a limbii franceze sau a artelor martiale. Optional, pot lua lectii de inot, tenis si pot participa impreuna la activitati menite sa le deschida gustul spre arta si cunoastere : vizita la muzee sau vizionarea spectacolelor de teatru si circ speciale pentru varsta lor. Excursiile pe care le fac impreuna le dau posibilitatea sa se familiarizeze cu stiintele naturii sub forma unor atractive jocuri si a unor povesti adevarte fascinante despre mediul inconjurator.

La gradinita Little Friends, pe copiii de toate varstele prescolare ii asteapta un cadru ambiental amenajat la nivel european, spatii largi si o curte proprie, unde micutii se pot juca in voie, sub supraveghere atenta si in siguranta !


Gradinita Little Friends functioneaza de 6 ani si este amplasata langa Foisorul de Foc. Gradinita dispune de spatii calde si prietenoase, beneficiaza de serviciile unor cadre didactice bine pregatit si ofera copiilor asistenta medicala de specialitate zilnic.

Puteti afla mai multe despre gradinita Little Friends accesand site-ul www.gradinitaengleza.ro.
Nu ratati intalnirea cu prichindeii gradinitei Little Friends, pe care ii puteti intalni la Baby Expo, Pavilionul 3, Standul C8 ! Cantati si dansati impreuna cu ei !

Cele mai recente articole
citeste articol
Cei mai fascinanti fluturi
Unii dintrei cei mai fascinanti fluturi din intreaga lume sunt cei ce fac parte din cele 80 de specii de Mor...

citeste articol
Curiozitati despre Terra si spatiul cosmic
Stiai ca... ...  nu poti vedea curcubeul decat daca esti pozitionat cu spatele la soare?...  luna plina apar...

citeste articol
Capitalele lumii - Zagreb
Zagreb, capitala Croatiei este un vechi oras al Europei Centrale. Secole la rand orasul a fost gazda culturi...