esti aici: Articole >> Paranormal si OZN » Fenomenul OZN

Fenomenul OZN

Misteriosii oameni in negru

Cum ar fi ca un extraterestru in carne si oase sa-ti bata politicos la usa? Nimic neobisnuit intr-o comedie ca “Men in Black”. Dar daca o persoana cat se poate de onorabila relateaza o astfel de poveste ramai putin pe ganduri. Povestea urmatoare este relatata in cartile de specialitate.

Vizita” a avut loc in anul 1976, in timp ce doctorul Herbert Hopkins lucra ca hipnotist-consilier intr-un caz de rapire semnalat in statul Maine. Intr-o noapte, cand medicul era singur acasa, a primit un telefon de la un barbat care pretindea ca reprezinta un grup de cercetatori ai OZN-urilor, din statul New Jersy ( ulterior s-a descoperit ca acest grup nu exista). Barbatul de la telefon dorea sa se vada cu doctorul pentru a-i povesti un caz, asa ca, medicul a aceeptat sa se intalneasca cu el. Uimitor a fost ca la doar cateva minute dupa ce a inchis telefonul personajul misterios a sunat la usa, pentru moment medicul nu s-a gandit ca e ceva ciudat. Omul era chel, fara sprancene si fara gene. Purta un costum negru, cravata la fel si o camasa foarte alba. Doctorul s-a asezat cu omul misterios pe canapea si a inceput sa vorbeasca cu el, la un moment dat acesta s-a ridicat si a spus “ Trebuie sa plec, energia mea se diminueaza”. Cand s-a uitat mai bine la el, omul se misca foarte greu si avea fata alba ca si cum nu mai avea putere.

Dupa plecarea omului Hopkins s-a simtit tulburat, dandu-si seama ca aceasta intalnire fusese una extraoridnara. In afara de cateva mici detalii, ciudatul vizitator semana foarte bine cu semnalmentele oamenilor in negru pe care Hopkins le intalnise in cercetarile sale.

Oamenii in negru, sau MIB, cum sunt ei numiti, sunt imbracati in costume negre foarte noi si au camasi stralucitor de albe, de obicei apar in grupuri de trei, conform studiilor MIB se comporta ca niste roboti, sunt foarte calculati si vorbesc foarte ingrijit. Vizitatorul doctorului Hopkins i-a produs acestuia teama, la fel si ceilalti MIB isi intimideaza vizitatorii, dar nu sunt niciodata violenti, sau cel putin in nici o relatare a unei astfel de intalniri nu a sustinut nimeni ca ar fi suferit din cauza aceasta. In toate cazurile se pare ca misiunea lor este sa convinga oamenii sa nu vorbeasca despre OZN-uri si nici sa nu se informeze despre ele din ziare, reviste sau carti de specialitate.

Astazi exista mai degraba tendinta de a crede ca MIB sunt fie o iluzie optica a martorilor, deja tulburati de o intalnire reala sau imaginara cu un OZN, fie farse facute de glumeti.

Cele mai recente articole
citeste articol
Cei mai fascinanti fluturi
Unii dintrei cei mai fascinanti fluturi din intreaga lume sunt cei ce fac parte din cele 80 de specii de Mor...

citeste articol
Curiozitati despre Terra si spatiul cosmic
Stiai ca... ...  nu poti vedea curcubeul decat daca esti pozitionat cu spatele la soare?...  luna plina apar...

citeste articol
Capitalele lumii - Zagreb
Zagreb, capitala Croatiei este un vechi oras al Europei Centrale. Secole la rand orasul a fost gazda culturi...