BINE AI VENIT IN LUMEA LUI ROBBY BUBBLE!
Prima pagina | Despre sampania ta preferata | Jocuri | Articole | Stiri | Albume | Trimite mesaje prietenilor tai!!! | Anunturi | Downloads | Contact

 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pagina de start a forumului Robby Bubble
Robby Bubble - Termenii acordului de înregistrare

1.Nu publica mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar sau care sa aduca jigniri, ofense, amenintari, acuzatii, membrilor forumului.
2.Inainte de a deschide un subiect nou trebuie sa verifici daca acesta nu a fost deja discutat pe forum. Subiectul trebuie sa aiba un titlu cat mai scurt si sugestiv.
3.Un subiect poate fi postat la o singura categorie. Daca el se potriveste la mai multe categorii din cadrul forumului, hotaraste-te asupra uneia singure.
4.Nu sunt acceptate mesajele care contin doar emoticoane.
5.Daca postezi un link in orice sectiune a forumului, in cadrul unui topic deja deschis sau ca topic nou, adauga in mesaj si o descriere detaliata a continutului linkului respectiv si a parerii personale despre utilitatea acestuia.
6.Webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune.
7.Nu sunt acceptate mesajele publicitare ce fac reclama altor produse, site-uri etc.
8.In acest forum nu ti se permite crearea de conturi multiple.
9.Ca participant la forum nu ai dreptul sa iti insusesti calitatea de administrator sau moderator.
10.Administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil. Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.
11.Membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.
12.Regulamentul este valabil pentru toti membrii.
13.Prima abatere de la regulament atrage dupa sine avertisment. A doua abatere atrage dupa sine inactivarea temporara a userului curent. A treia abatere atrage inactivarea definitiva, fara avertisment.
14.Prin apasarea pe butonul de inregistrare se considera ca esti de acord cu regulile impuse.
Site realizat si dezvoltat de E-Studio

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community