esti aici: Articole >> Diverse » Printesa indaratnica 2 – Nunta

Printesa indaratnica 2 – Nunta

Continuarea povestii unei adolescente rebele care primeste o veste cu totul si cu totul neobisnuita si anume aceea ca este printesa si mostenitoare a tronului Genoviei, cu siguranta va captiva atat copiii cat si parintii. Partea a doua a filmului ne-o prezinta pe Mia, eroina principala, ca proaspata absolventa de facultate ce se pregateste sa se mute in palatal regal din Genovia.

Filmul este o fascinanta poveste pentru copii cu mult umor pentru adulti care reuseste sa captiveze publicul si sa scoata in evidenta valorile morale dupa care ar trebui sa se ghideze orice copil/tanar.

Filmul insufla idea ca poti deveni orice iti doresti, ca puterea se afla in interiorul fiecaruia si ca orice vis poate devenii realitate daca credem cu adevarat in el si facem orice ne sta in putinta pentru a ne indeplinii telul.

Un alt mesaj important pe care filmul il transmite este acela ca oricat de frumoasa sau de bogata este o persoana adevaratele valori sunt frumusetea sufletului, educatia si felul in care ne manifestam fata de cei din jur.

Prin decoruri si costume filmul ne va aduce aminte de povestile cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene spuse de bunici, seara inainte de culcare si pe care le ascultam cu multa placere.

Pentru a intra cu totul intr-o atmosfera de basm celebra casa de bijuterii Chopard a pus la dispozitie pentru filmari o impresionanta colectie rara de pietre pretioase pe care le puteti admira pe tot parcursul filmului.

Daca doriti sa petreceti o dupa-amiaza frumoasa alaturi de prieteni si parinti acest film este cu siguranta ideal.

Cele mai recente articole
citeste articol
Cei mai fascinanti fluturi
Unii dintrei cei mai fascinanti fluturi din intreaga lume sunt cei ce fac parte din cele 80 de specii de Mor...

citeste articol
Curiozitati despre Terra si spatiul cosmic
Stiai ca... ...  nu poti vedea curcubeul decat daca esti pozitionat cu spatele la soare?...  luna plina apar...

citeste articol
Capitalele lumii - Zagreb
Zagreb, capitala Croatiei este un vechi oras al Europei Centrale. Secole la rand orasul a fost gazda culturi...