esti aici: Articole >> Idei practice » Jocuri!

Jocuri!

Pentru ca in curand vremea nu ne va mai permite sa stam foarte mult afara si sa ne jucam trebuie sa gasim cateva jocuri distractive pentru in casa, daca v-ati plictisit de papusi, masinute, puzzle sau orice alt joc pe care il aveti acasa atunci trebuie sa inventati un joc placut si care va va pune imaginatia la contributie - acesta poate fi... modelajul, de exemplu. Adica vom face din ceva altceva…

In loc de plastelina puteti lua cantitati egale de faina si sare, le amestecati cu apa si ulei si va apucati de modelat ca si plastilina, ce este mai dragut este ca dupa ce ati facut toate formele pe care le doriti le puteti coace la cuptor …. Atentie..nu singuri, doar cu ajutorul parintilor! Dupa ce se intaresc le colorati cu tempera si veti avea o colectie deosebita de forme facute de voi.

Daca vreti sa modelati un omulet de exemplu puteti folosii scobitori sau bete de chibrit ca sa uniti capul, mainile si picioarele de corp.

Pentru fetitele care vor sa invete sa coasa le propun sa caute in casa felicitari si vederi, se lipesc doua cate doua asa incat pe fiecare parte sa fie cate o vedere, aveti nevoie de 6 astfel de perechi, apoi le coaseti intre ele in forma de cub. Partea de deasupra, care este capacul cubului nu o coaseti decat la un capat, celelalte trei ramanad libere si astfel ai facut o caseta in care mama isi poate tine bijuteriile.

Distractie placuta!

Robby Bubble

Cele mai recente articole
citeste articol
Cei mai fascinanti fluturi
Unii dintrei cei mai fascinanti fluturi din intreaga lume sunt cei ce fac parte din cele 80 de specii de Mor...

citeste articol
Curiozitati despre Terra si spatiul cosmic
Stiai ca... ...  nu poti vedea curcubeul decat daca esti pozitionat cu spatele la soare?...  luna plina apar...

citeste articol
Capitalele lumii - Zagreb
Zagreb, capitala Croatiei este un vechi oras al Europei Centrale. Secole la rand orasul a fost gazda culturi...